Ana içeriğe atla

İki Yumurta Filmi ile Kahkaha Tufanı :)



Burak Can ve Doruk Özdemir'in yönetmenliğini yaptığı ve radyo programının adını taşıdığı ''iki yumurta'' kısa filmi yayınlandı !!! 

Her yaptıkları projede çok iyi sonuçlara imza atan Burak ve Doruk yaptıkları bu kısa filmle izleyen herkesi kahkahaya boğdu. ( Kandırıkçı Hüssoooooo :D gibi ) Üniversitede okuyan iki öğrencinin yaşadıkları komik olayları konu alan kısa film hakkında biraz bilgi verelim ..

Burak Can,Doruk Özdemir,,Elif Güngör,Mine Tanrıcan,Buket Doğan,Mustafa Toklucu,Erhan Özdemir,Metin Duman ve Aliye Engin..

Filmin Konusu :

İstanbul'a üniversite okumak için gelen Süleyman ve Doruk. Bir yandan yepyeni bir hayata adım atmaya çalışırken,bir yandan birbirini tanımayan iki genç öğrencinin telaşla ev araması. Emlakçı Hüseyin her ikisinden de 3 aylık kirayı peşin alarak ev sahibine teslim etmeden yurt dışına kaçmıştır. Okulun ilk günü aynı evde karşı karşıya gelen Süleyman ve Doruk ne yapacağını bilemez. Yakın süre içerisinde yakın arkadaş olmaya başlayan Süleyman ve Doruk'un eğlenceli yaşamlarını konu alan bir komedi filmi.

Düzenlenen yarışma için çekilen bu kısa film kesinlikle 1.liği hakediyor.İzlerken kahkahalara boğulduğum bir gerçek ve izleyen herkesin benim gibi olduğuna eminim.Başka bir şeyde kadar bu güldüğümü hatırlamıyorum hele o Burak'ın şivesi mükemmeldi  :D 

Hadi bir kez daha izleyelim ve gülelim :)) Ben filmi telefonuma indirdim ve sürekli izliyorum tavsiye ederim arkadaşlar mutluluk için birebir :D İşte bizim ilacımız da bu :) 




Burak ve Doruk okulu çok ama çok iyi temsil ediyorlar.

EMEĞİNİZE SAĞLIK :) İYİKİ VARSINIZ !! :)

Ayrıca Cumartesi günleri yayınlanan ''iki yumurta radyo'' en az film kadar eğlenceli :) Hala dinlemeyenleriniz varsa Cumartesi günleri saat 21.00 da  burakdoruk.caster.fm i tıklamanız yeterli ve iki yumurta Tagı ile yayına katılabilir eğlenceye dahil olabilirsiniz. :) 

Takipte Kalın ;


Twitter Hesabım : https://twitter.com/MHazall95


Umarım Beğenmişsinizdir :)
          
                                     






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Burak'ın Rocco Mancınığı :)

Oynadığı reklam ve dizilerle ayrıca sıcakkanlılığı ile kendini bize her geçen gün daha da çok sevdiren Burak Can bu sefer ''Rocco Mancınık '' reklamıyla karşımızda..Reklamda sınıfta rocco şekerini arkadaşının rocco kutusuna,kendi rocco kutusunu mancınık misali kullanarak fırlatan fakat rocco arkadaşından geri dönerken sınıftaki kıza şekerin kaptırılması gösterilmiş :)) Bunun üzerine Burak Can'ın yaptığı mimik gerçekten çok şeker :)İnternetten izlerken videoyu orda durdurduğumu söylemem gerek :) Anlatmanın ötesinde buyrun işte o reklam ; --> Rocco Mancınık Herkesin reklamları çok sıkıcı bulduğu bir gerçek ama reklam Burak'ın olunca ''sıkıcı'' nın nasıl bir kelime olduğunu bile unutuyoruz. :) Şimdi de reklamdan bir kaç resme bakalım sonrada Burak'a yönelttiğim sorulara ve içtenlikle verdiği o cevaplara ..  Reklam öncesi :) :) Rocco mancınık :) ve işte en sevdiğim yer :)

Mutluluk sebebi bazen sadece iki yumurta olabilir :)

Dün gece iki yumurta ile yine eğlencenin zirvesindeydik :) Burak ve Doruk'un kusursuz sunumlarıyla dün gece ikinci yayını gerçekleştirilen  #ikiyumurtaradyo (   burakdoruk.caster.fm   ) ile yine ve yine gülme krizlerine girdik,eğlencenin zirvesine ulaştık .İlk önce eurovision konu başlığı altında #ikiyumurta tagı ile başlayan programda bizlere eurovision da ülkemizi kim temsil etmeli diye soran Burak ve Doruk,verdiğimiz cevaplarla hem gülerken (Hepimiz Tuncerictionerız :D ) hem de onlarla aynı fikirde olduğumuzu söylediler :) Bize göre Eurovision'a kesinlikle ''Aynur Aydın''katılmalıydı..Bu kadar güzel bir sesin en iyi yerlerde olma düşüncesi çoğumuz için ortaktı. Daha sonraki konu olarak en komik kamyon arkası yazıları arandı ve gerçekten komik yazılar olduğunu bir kez öğrendik :))Ama bizim aklımızda hep halay vardı ( Mendillerimiz hep hazırda :)) ) bunu inkar edemeyeceğim.Ama sadece halayla yetinmeyerek ayrıca Gangnam dansı,mezdeke vs.yaptık.Ortaya çıkan r

Mutlu olmak için #ikiyumurta yeter :)

İlk yazımmm :)  Dün gece #ikiyumurta ile çok eğlendik.Yani o tatlılıklarıyla,neşeleriyle bizleri mutlu eden Burak ve Dorukla .  burakdoruk.caster.fm   adresinde yaptıkları radyo programıyla neşemize neşe katan Burak ve Doruk bu radyo programına sadece bir deneme olarak başlamışlardı ancak gösterilen ilgi sayesinde nerdeyse 3 saat süren ve hiçbir dakikasında sıkılmanın mümkün olmadığı bir program gerçekleştirildi. Programın adının neden iki yumurta olduğunu da atlamadan söyleyeyim :) programın adı okuldaki kısa film yarışması için hazırladıkları komedi filminden geliyor .. Twitter da #ikiyumurta tagı ile gelen soruları yanıtlayarak,müzik isteklerine cevap vererek ve bizim sorularımıza tüm içtenlikle(espirilere gülmemek elde değildi) yanıt vererek ilk günden çok iyi bir programa imza attılar.Böylece 10 parmaklarında 10 marifet olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldular :)  Ben hiçbir radyo programında bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum :) Hafta sonu gireceğim YGS sınavının (ki